Page-header-styling

Abonnementen

Kom je er niet aan toe om zelf te zorgen voor een boeket op tafel? Of verwaarloos je altijd planten? Dan is een abonnement misschien wel iets voor jou of jouw bedrijf! Iedere week, maand of kwartaal verzorgt het team van Amazing Flowers voor een goede aankleding van je huis of winkel in vorm van een plant of boeket die past bij het interieur.

Re-styling/interieuradvies

Een goed ingericht huis wil iedereen! Het team van Amazing Flowers helpt je hiermee met een interieuradvies en laat je huiskamer weer stralen.

Zijde

Liever geen verse bloemen in huis of op kantoor? Ben je allergisch voor pollen? Kies dan voor een boeket of bloemstuk van zijde bloemen. Ook handig als je bijvoorbeeld veel van huis bent of veel op de boot bent te vinden! Net zoals bij de styling kan Amazing Flowers iedere maand, kwartaal of jaar voor een bloemstuk zorgen in abonnementsvorm.

Etalage/kantoor

Of het nu om een grote- of juist een kleine ruimte gaat; het inrichten of voorzien van beplanting is altijd lastig. Op zoek naar een bedrijf dat helpt met een goede invulling van binnen- en/of buitenplanten of een Amazing etalage? Vraag naar de mogelijkheden!

Styling

Styling

Styling

Styling

Styling

Styling