karin-do-3

Amazing Flowers

Amazing Flowers is sinds 2001 een begrip in Den Helder en omgeving. Een bloemist die passie heeft voor haar vak en wie het voldoening geeft om mensen blij te maken met de meest prachtige bloemen, planten en accessoires voor in huis. Amazing Flowers is kort te beschrijven in 5 woorden: spontaan, open minded, kleurrijk, kwaliteit en uitbundig. Bovendien staat service die wij leveren hoog in het vaandel.

Karin & Do

Karin

Karin werkt sinds 2013 bij Amazing Flowers en voelt zich daar helemaal op haar plek. Sinds 2016 is zij een grote uitdaging aangegaan en mag zij zich nu eigenaresse van Amazing Flowers noemen. “De afgelopen jaren heb ik veel geleerd en kansen gekregen om mijn passie voor bloemen te ontwikkelen. Daarbij start ik ook een nieuwe periode van ondernemen waarvan ik altijd al gedroomd heb.”

Dominique

Dominique of ook wel ”Do” werkt sinds 2017  bij Amazing Flowers. Na een tussen periode van de bloemenvak is zij nu onderdeel van het Amazing-team. “Ik kan mijn passie voor bloemen volop kwijt en mijn stijl sluit feilloos aan op die van Amazing.”